dijous, 29 de novembre del 2018

24/11/2018 UESC - CB Sagrat Cor Diputacio: valia la pena esperar, però no tant!

Partit amb 2 parts molt diferenciades el que s’ha vists aquesta tarda al Pav.2 de Sant Cugat.
Les noies de l’Ingrid han fet 3 quarts força fluixos i no ha estat fins el darrer que han decidit guanyar el Partit. Però anem a pams.
El primer quart tot i que sense gaire intensitat no ha començat del tot malament per les locals.
Ràpidament han agafat una avantatge de  5 o 6 punts, gràcies sobretot al poc encert de les visitants i al treball en rebots de les nostres pivots. La primera part ha acabat amb un 15-9. Veient que les noies no s’havien esforçat gaire semblava que per poc que aprestessin podríem tenir un partit plàcid. Res més lluny de la veritat.

El segon quart va ser un rèplica del primer tot i que ja no s’eixamplava el marcador, es mantenien el 5 o 6 punt de diferencia . Poca pressió, poc encert en el tir, imprecisions en les passades, els nervis començaven a arribar a la grada. S’arribava a la mitja part amb un marcador de 27-21.
Tot i així el pitjor estava per arribar, el descans no va fer activar les nostres jugadores ans al contrari van sortir encara més endormiscades. Les noies del Sagrat Cor s’ho van començar a creure i tot i que tècnicament eren inferiors a les de Sant Cugat, es van posar 2 punts per sobre al marcador, ja se sap que les ganes son indispensables per guanyar partits .

Al tercer quart s’acaba amb un 41-37. Res feia preveure un final fàcil.
El darrer quart les nostres jugadores van tenir pietat de la grada i van decidit començar a jugar. Com si fos un partit totalment nou, en nomes 5 minuts van capgirar el marcador fins a tenir un avantatge de 25 punts. Triples, entrades, dos mes un, tot els hi anava de cara i tot entrava. Sense fer un joc massa lluït, l’eficàcia en el tir va donar el toc de gràcia a les noies del Sagrat Cor que ja no van poder reaccionar.

Un altre partit que s’ha guanyat sense la sensació d’un bon joc. Tenim un final de volta molt exigent  i sembla que ens caldrà posar remei a aquestes desconnexions.
La propera setmana ens espera un apassionat partir amb els Lluïsos de Gràcia. Esperem veure la millor imatge del nostres equip que l’han mostrat en alguns dels partits.
Ara informació de serveis: per qui no ho sap, és impossible aparcar si no és al pàrquing  i  és complicat arribar-hi per les zones de vianants.