diumenge, 11 de novembre del 2018

10/11/2018 UESC - BC Tecla Sala: Un partit que no passarà a la història...

Victòria important per seguir lluitant per les primeres posicions del grup, el vist aquesta tarda al PAV1, però que no serà recordat ni per joc ni per emoció en el marcador.
Primera part irregular amb poc encert per ambdues parts. Poca intensitat defensiva per part de les noies de l’Ingrid que fa que el Tecla s’avanci al marcador. Més per ganes que per qualitat, tot i així, la primera part acaba en un 11-11, reflex de la igualtat que s’havia vist a la pista.

En el segon quart i després de la xerrada de la Ingrid, confirmada per fonts no que no puc desvetllar, les noies de la UESC augmenten la intensitat. Amb una defensa més agressiva que es tradueix també en una millora en atac. Es comencen a veure algunes jugades d’equip. S’arriba a la mitja part amb un clar 31-19 que fa pensar que en aquest partit tampoc caldrà fer us del Sintrom.

La segona part no comença massa bé per les noies de la UESC, però es refan ràpidament, el Tecla Sala no arriba mai a acostar-se prou al marcador com per fer témer la victòria.
Tot i que ho intenten durant tot el partit es a partir d’aquest moment que la UESC comença a trobar rendiment a la pressió feta de sortida de pilota, recuperant moltes boles i fent cistelles fàcils. Al Tecla Sala li costa força encistellar es veu imponent a la pressió i la millor tècnica de les nostres jugadores. El tercer quart acaba amb un 46-25. El partit semblava sentenciat.

El darrer període, va ser una replica del tercer, pressió defensiva, alguna jugada de mèrit, algun triple espectacular i poca cosa més. Final amb un clar 66-36.

La propera setmana cal a dir que les noies hauran de posar molta mes intensitat i bon joc si es volen endur el partit.