dilluns, 14 de gener del 2019

12/01/2019 UESC - Diagonal Mar Front Marítim

Partit amb alts i baixos amb un final d’infart el que s’ha vist aquest dissabte al Pavelló.
Les noies de l’Ingrid han començat fredes el partit i les del Front Marítim han agafat un avantatge de mes de 10 punts en pocs minuts que feia preveure el pitjor.
Les visitants pressionàvem bé i entraven sense gaire dificultat fent cistelles fàcils. A nosaltres ens costava molt treure la pilota i fèiem forces errades en la passada.
Al final de la primer quart, però, les de Sant Cugat han anat entrant en el partit i han començat a mostrar la seva millor arma, una defensa forta, agressiva i sense masses faltes personals.  Tot i així els errors ens les passades ens penalitzava molt i no acabàvem de treure rendiment a la millora del joc.

El segon quart tot i que amb millor joc es va mantenir sempre la diferencia de 6-8 punts en el marcador.
A la mitja part s’arriba amb un 26-32 que demostra la tònica d’aquesta primera part. Les del Front Marítim no van acabar de marxar en el marcador però semblava que les de Sant Cugat no s’ho acabessin de creure, igual que la grada que va estar en tot el partit molt poc motivada i freda.

Durant la segona part una defensa agressiva de les locals va fer que la distància s’anés escurçant sense arribar mai a atrapar-les. El nerviosisme es va començar a instal·lar en les noies del Front Marítim que van començar a tenir més errades en les passades i en el tir. Un altre factor important és que les visitants es van carregar de faltes personals i 2 de les seves jugadores van ser eliminades.
Tot això va fer que a pocs minuts del final, el marcador quedés frec a frec. La tensió va arribar al seu punt màxim, la grada semblava que despertava, l’encert en els tirs lliures locals van fer que les de Sant Cugat estiguessin tant sols 1 punt per sota pocs segons abans del final.
Un últim tir fallat va fer que el matí no fos rodó del tot. Finalment les del Front Marítim es van endur la victòria per un ajustat 56-57.

La propera setmana tanquem la primera volta amb un desplaçament a Barberà. A falta d’un partit ha estat una primera volta força bona on hem gaudit d’estones de molt bon basquet.