dilluns, 21 de gener del 2019

19/01/2019 UE Barberà - UESC

UE Barberà – UESC Sant Cugat

Partit sense historia el que hem viscut avui a Barberà però que calia guanyar per mantenir la tercera plaça a la classificació.
Com ja ens tenen acostumades les noies de la UESC han començat poc intenses.
En el primer quart, moltes imprecisions, males passades i poca intensitat en defensa ha fet que  el marcador es mantingués força igualat, les noies de Barberà han fet cistelles fàcils degut a la poca pressió de les de la UESC. Malgrat l’evident superioritat de les nostres jugadores el quart ha acabat amb un 15-18, tot i així, en cap moment semblava que es pogués perdre el partit.

En el segon quart, una colla de triples seguits de les noies de l’Ingrid ha fet que el marcador s’eixamplés a favor de les visitants fins una diferencia de més de 20 punts. També hem millorat en el joc, hem començat a corre i pressionar una mica més, i semblava que les coses estaven ben encarrilades. La mitja part s’ha arribat amb un clar 22-45

El tercer quart ha estat el més fluix que hem vist en aquesta primera volta. No s’ha jugat a res, en tot un quart nomes hem fet 5 punts. Les noies de Barberà han continuat fent el seu joc i han retallat diferències fins al posar-se 12 per sota. El quart ha acabat amb un 37-50. Sense arribar a haver-hi nervis, a la grada hi havia una mica de rum-rum.

Per fi en el darrer quart les noies han decidir pujar una marxa més i sense ser intenses com en altres partits han decidit assegurar el resultat el més aviat millor. Ràpidament ha tornat la diferencia de 18 - 20 punts que ha posat les coses al seu lloc.

Ara tenim una aturada fins el 2 de febrer. Comencem la segona volta amb les expectatives altes. Si aquestes noies no se’ns adormen, poden fer coses molt boniques.