dissabte, 31 de març del 2018

31.03.2018 Mondragon Unibertsitatea - UESC: Cap a casa

Dolorosa derrota la soferta per la UESC el matí d’avui en els quarts de final del torneig. El rival, el Mondragon Unibertsitatea ha demostrat ser un equip amb tots els ets i uts i ha estat superior en tot moment i en tots els registres.

Des de l’inici, la pressió i l’agressivitat basques han destarotat les negres, que han començat fredes i han estat àmpliament superades. Les pèrdues de pilota eren constants i el desgavell defensiu i la incapacitat de creació, notòries. Així, les verdes han marxat en el marcador sense problemes i de manera clara: 20 a 4.

El segon quart ha estat semblant, amb una incipient recuperació de les noies de Marc Játiva, no en el marcador, que ha continuat ampliant-se, sinó en el propi joc. Poques ocasions de poder llançar a cistella –altre cop tan sols 4 punts- però una mica més centrades en defensa. En qualsevol cas, l’electrònic indicava un resultat contundent, 35 a 8.

A la represa, la incapacitat anotadora santcugatenca continuava, mentre que una certa relaxació en les verdes ha fet que la diferència s’incrementés de forma més pausada. Provaven llançaments des de fora de l’ampolla amb resultat irregular. Un període de transició i de to més baix (45-11).

L’últim quart ha estat el millor a nivell anotador i d’actitud per part de la UESC, i els atacs han superat les defenses, en part pel cansament i en part per l’irrellevància en el marcador en sí. Així, han anat passant els minuts fins arribar al final amb un marcador definitiu de 65 a 19.

Amb aquest resultat, finalitza l’aventura santcugatenca en el torneig MIC amb sensacions contraposades. D’una banda satisfets per l’experiència d’enfrontar-se a rivals top però d’altra topant amb la dura realitat del molt de treball que es té per endavant si es vol configurar un equip amb cara i ulls de debò. En qualsevol cas, celebrem el fet d’haver arribat als creuaments pel títol.

Ara toca animar les jugadores i l’equip tècnic a continuar buscant la manera de progressar tant a nivell col·lectiu com individual i a continuar creixent com a esportistes i com a persones.

Caldrà ara centrar els esforços en la lliga regular, on cal recordar que la UESC està en la primera posició.