diumenge, 24 d’abril del 2016

23.04.2016 UESC - Club Natació Sabadell B: Sant Jordi no va aparèixer

Molta qualitat sobre el parquet del PAV3 aquest dissabte de Sant Jordi. El matx enfrontava la UESC contra les líders Natació Sabadell, que encara no coneixen la derrota i que han guanyat tots els partits de manera folgada.

En un inici amb molt de ritme, les santcugatenques han ofert una molt bona versió d'elles mateixes, jugant amb empenta, molt concentrades i solidàries en defensa. Trenaven bones jugades cercant la superioritat i fent una bona selecció de tir. No obstant això, les visitants oferien unes immillorables prestacions, aprofitant-se a més de la seva major alçada, cosa que les permetia segones opcions en el rebot ofensiu i assegurant els dos punts en la majoria de jugades. Una gran despesa física local que no  les hi ha permès però, acabar el vuitè en positiu. 6 a 12 al finalitzar.

El segon ha seguit una tònica similar, potser sense tanta intensitat i amb menys encert en el tir. Alguna jugada de mala fortuna ha permès un parell de cistelles fàcils per part de les sabadellenques, que a més a més, han fet un bàsquet pràcticament sobre la botzina. Tot això, sumat a unes condicions atlètiques superiors a les negres, feia que poguessin robar alguna pilota i mantenir una pressió alta que ofegava les noies d'Oriol Català. Resultat: 10 - 25.

Fermes en el seu propòsit de fer un bon partit, les locals han continuat amb bona actitud, mirant de jugar en equip i minimitzar els errors perquè les penalitzaven molt. No obstant això, el gran potencial físic visitant portava les santcugatenques al límit, fent-se evident un el darrer minut, on les forces les han abandonat i han rebut tres cistelles en contra. El marcador aleshores indicava ja un clar 13 a 35.

El quart període ha estat més igualat a nivell de joc, però les blanques han aconseguit augmentar una mica més la distància. El partit ha esdevingut molt més ràpid, les transicions eren de vertigen i les cistelles es succeïen. El major encert visitant ha decantat el parcial. Mitja part: 22 a 48.

El descans no ha servit per trencar la dinàmica. El Club Natació Sabadell actuava com una piconadora a tots nivells mentre les santcugatenques aconseguien resistir amb bon joc i molta despesa energètica. Això feia que els darrers compassos del tram ja no poguessin mantenir la intensitat i concedien alguna cistella senzilla a les rivals. 27 a 60.

El sisè parcial va començar molt bé pels interessos locals, amb dues cistelles consecutives i bones sensacions a la pista. Però a poc a poc, les sabadellenques s'han refet i han acabat imposant la seva llei gràcies a la seva alçada i major capacitat d'anticipació i pressió. El resultat al finalitzar aquests minuts: 32 a 74.

A partir d'aquí tot s'ha precipitat. Les blanques han mantingut el seu altíssim nivell competitiu i les negres ja no han pogut més. Sant Jordi no ha vingut a rescatar les princeses i el drac se les ha cruspit.
Tancament de marcador amb 32 a 82 (resultat oficial) i amb un resultat real de 39 a 101.

Malgrat tot, bon partit de les noies de la UESC que han plantat cara durant gairebé tot el matx però que han sucumbit davant un equip al qual se li ha fet petita aquesta categoria B1.

Ara, descans a la lliga i un torneig molt atractiu a la vista el cap de setmana vinent, amb les franceses del C.S. Colomiers Basket i el CBS Barça.

A continuar treballant per millorar, Força UESC!!