diumenge, 3 d’abril del 2016

02.04.2016 UESC - CE Escola del Carme: PAV3......victòries consecutives!

S'ha trencat el malefici del PAV3. Després de tres derrotes a la lliga B1 com a local, per fi ha arribat la primera victòria, i davant un vell conegut, l'Escola del Carme amb qui la UESC ja s'ha enfrontat fins a quatre cops aquesta temporada.

Després de la prestigiosa victòria a Terrassa, les noies d'Oriol Català havien de reafirmar el seu bon moment davant el cuer, i així ho han fet, en un partit però que s'ha complicat per moments.

En un inici prometedor, la UESC ha demostrat el seu potencial, tot i algun desajustament defensiu. Combinant i jugant amb grapa, han establert un marcador de 8 a 2 en els primers minuts.

Però amb una diferència com la nit i el dia, el segon parcial ha estat per oblidar. Sense tensió i amb un ritme lent, les locals han vist com les sabadellenques remuntaven, sobretot pel seu domini absolut sota els cèrcols. La pilota semblava tenir un imant cap a les seves mans, i les cistelles es succeïen. El poder anotador local era inexistent, errant en les poques ocasions que tenien llançament franc. Marcador capgirat, amb un 8 a 10 que posava el neguit al cos dels espectadors, que no descartaven enfrontar-se amb una altra jornada de patiment.

En el tercer període, el partit s'ha igualat. Els atacs superaven les defenses, i la pilota anava i venia de camp a camp amb fluïdesa. Cap dels dos equips semblava agafar el comandament, i es preveia un partit igualat i llarg, ja que amb la intensitat que es jugava feia de bon pensar que hi hauria nombroses faltes personals. Així, després de quinze minuts, l'electrònic indicava un 16 a 19 per les escolars. Emoció!

El tram abans del descans ha estat per les negres, que han recuperat el comandament des de la defensa. El joc ha estat més travat, les faltes han començat a aparèixer, i no hi havia gaire ritme. L'Escola del Carme no s'ha sentit còmode i ha començat a afluixar. El resultat al descans: 24 a 21.

A la represa, la UESC ha posat la directa per mirar de distanciar-se definitivament i no passar angoixes. Pressió intensa, bona lectura de les jugades i solidaritat han estat les claus per aconseguir-ho. Al final d'aquests minuts, el resultat era de 32 a 23, capicua.

Al sisè vuitè, les santcugatenques s'han relaxat i les visitants han fet un esforç suplementari per apropar-se. Amb un joc dur i pressionant sobre la pujada de pilota pels laterals, han aconseguit retallar diferències. 32 a 28.

A partir d'aquí, les locals s'han posat les piles i han decidit que no volien sorpreses. Jugant com un equip compacte, controlant el temps de partit i la disposició espacial, escollien bones posicions de tir i tenien paciència per aconseguir les cistelles. Les blanques s'han vist superades clarament i no han pogut trobar l'antídot. 43 a 32 per encarar amb tranquil·litat el darrer període.

Els darrers cinc minuts han seguit la mateixa tònica, i les del Carme no han pogut amb l'allau anotadora de la UESC, que ha realitzat un molt bon parcial per culminar un partit que significa la tercera victòria consecutiva a la lliga (55-37).

Ara, la Unió Esportiva Sant Cugat queda en sisena posició amb quatre victòries i cinc derrotes però ja a tocar del gran gruix d'equips. Molt bona feina, noies!

I la setmana vinent, a gaudir i a somiar al Magic Badalona en el partit contra la Penya.