dissabte, 22 d’octubre del 2016

22.10.2016 Sant Gervasi 1 - UESC: Pluja de punts!

Derrota contundent la patida avui per les noies de Quim Valle a l'escola Sant Gervasi de Mollet.

Davant un equip molt treballat i amb potencial físic i talent, les santcugatenques poc han pogut fer malgrat el bon joc desplegat a estones i la millora en alguns aspectes del joc respecte actuacions anteriors.

En un dia plujós i que convidava al recolliment de la llar, el partit s'ha disputat a primera hora del matí en un ambient fred i humit.

Una primera cistella visitant animava les expectatives del públic que esperaven potser un matx més igualat. Durant la primera fase del primer període, la igualtat ha estat la tònica general en joc i en actitud. Com sempre però, les errades en cistelles fàcils han condemnat les negres a anar per sota en el marcador i a remolc de les locals.

La mala fortuna també ha aparegut en forma de lesió. Una de les noies s'ha fet mal al turmell i ja no ha pogut tornar a jugar.
A més, amb 8 a 4 en el marcador, la demora en un temps mort per tornar a la pista de la UESC ha propiciat que el Sant Gervasi llancés a cistella sense oposició ja que no hi havia les santcugatenques a pista. Una situació anòmala i curiosa però que ha donat tres punts a les locals per posar un marcador d'onze a quatre. A partir d'aquí, minuts una mica confusos que han aprofitat les blaves per anar-se'n definitivament trencant el partit. Després dels deu minuts, el resultat era de 20 a 8.

El segon parcial ha estat potser el més reeixit de tots. Amb una bona defensa i moviments en atac, les negres han plantat cara a l'equip rival. A poc a poc però, la major contundència i rapidesa de les de Mollet ha fet que a partir d'un moment no poguessin seguir el ritme i cedissin una mica. Així doncs, la diferència s'ha eixamplat i s'ha arribat al descans amb un clar 41 a 21.

Després de l'aturada la dinàmica negativa per la UESC s'ha agreujat. Encara que han realitzat uns tres primers minuts bons en defensa, el marcador no s'ha mogut ja que no han encistellat i a partir d'aquí, desgavell i certa manca de confiança i actitud ha fet que la pluja de punts del Sant Gervasi caigués com a tempesta de tardor. D'aquesta manera, s'ha arribat al minut trenta de partit amb un 62 a 23 en l'electrònic.

Al quart quart, joc ràpid i una mica desordenat per ambdues parts, cercant cistelles ràpides per aconseguir major diferències unes i per retallar diferències les altres. Intercanvi de cops del què ha sortit premiat el conjunt local. Amb tot, uns bons minuts de la UESC per acabar dignament el partit.

Resultat final: 82 a 33.

Ara hi haurà l'aturada per Tots Sants. D'aquí a dues setmanes, partit com a local que enfrontarà les noies del Cadet 2 amb el potent Joventut Les Corts A.