diumenge, 16 d’octubre del 2016

15.10.2016 CN Caldes A - UESC: De menys a més

Derrota amb regust positiu. Aquest seria el resum del partit disputat ahir al pavelló Les Cremades de la ciutat balneari.
Enfront un equip que després de tres jornades és segon a la classificació, les noies ahir dirigides per la Mir van anar de menys a més, de manera similar a l'evolució dels partits, cada cop millor.

L'inici va ser igualat els primers minuts, amb joc equilibrat i estudiant-se els equips. Ningú semblava prendre la iniciativa i el desenvolupament era lent.
El major encert local va fer que agafessin un lleuger avantatge (10-4) que no semblava significatiu, però quatre minuts finals de desencert absolut de les negres van propiciar un allau de cistelles fàcils de les blaves i el partit es va trencar. No hi havia una sortida de pilota amb fluïdesa, es cometien violacions freqüents i es va perdre la ubicació a la pista. Amb aquest panorama, es va arribar al final del quart amb un contundent 20 a 6 en el marcador.

Sabem que a les santcugatenques els hi costa entrar en el partit, però després acostumen a millorar les seves prestacions. I així va ser. En un segon quart molt més igualat, tant en joc com en resultat, les negres van saber contrarestar la major alçada i corpulència de les jugadores del Caldes amb una bona col·locació sota els cèrcols, major construcció col·lectiva i força més encert cara a cistella. No obstant, això no va servir per retallar diferències tot i que ho intentaven de valent.
Resultat al descans: 35 a 21.

A la represa, la tònica va ser similar, amb bon joc de les noies del cadet 2. De tota manera, el fet d'anar sempre a remolc semblava que les penalitzava perquè la sensació des de la grada era que de mica en mica la gran despesa física i psicològica realitzada les hi començava a passar factura al no veure els fruits de l'esforç.
Amb tot, uns deu minuts tractant altra vegada de tu a tu a un equip que és cadet de segon any amb tot el que això comporta. El marge es va ampliar lleugerament però amb bones vibracions en termes generals.
Al final del tercer quart, l'electrònic marcava un 51 a 33 que semblava prou definitiu.

Però un cop més, aquestes noies van demostrar el seu caràcter i la seva rebel·lia. Amb un cop de geni, grapa, anant a per totes les pilotes, lluitant com mai, van aconseguir durant uns minuts intimidar les jugadores del Caldes i posar-les en seriosos dubtes. Pressionant a tota la pista, i aprofitant la seva major rapidesa, van aconseguir diversos robatoris de pilota i bones transicions que van donar lloc a cistelles ràpides i elèctriques. Malauradament, el topall dels deu punts no es va arribar a baixar en cap moment i finalment les locals van aconseguir reposar el seu joc i mantenir l'avantatge sense angúnies finals.
Marcador definitiu: 58 - 47.

Així doncs, la UESC haurà d'esperar una jornada més per mirar d'aconseguir la primera victòria. El repte és difícil ja que hauran de visitar la pista del potent Sant Gervasi de Mollet 1. A favor però, tenen la seva innegable evolució positiva i les ganes de superar-se dia a dia.