diumenge, 9 d’octubre del 2016

09.10.2016 UESC - Gramenet BC: Un matí gris

Segona derrota consecutiva la que ha patit l'equip cadet 2 aquest matí al PAV 1 de la nostra ciutat.
Pavelló que altra volta fou un fortí, enguany ja ha patit el primer revés.

En un inici amb molta concentració, joc lent i posicional i ajudes defensives coherents, les negres aconseguien mantenir una igualtat en el joc i en el marcador. La manca d'encert cara a cistella però, sempre condemna a les santcugatenques a no treure millor rèdit del seu joc. Aquest fet fa que no es traslladi en el marcador tota la bona feina realitzada. Dins aquest context, el resultat després del primer parcial ha estat de 4 a 8.

Amb bones sensacions doncs començava el següent període. Molt intenses en les pilotes dividides i tapant bé les línies de passada, les noies de Quim Valle han desenvolupat uns bons minuts de joc, arribant a situar-se a tan sols un punt de les rivals (7-8). L'esforç realitzat i la dificultat intrínseca per aconseguir punts sembla que les ha esgotat físicament i mental. A manca de poc més de quatre minuts pel descans, una sèrie de pilotes perdudes, males decisions de combinació i recuperacions lentes sense pilota, ha concedit diverses cistelles fàcils a les grises de Santa Coloma i han fet una estrebada al marcador, desfent un sucre tot l'esforç previ.
L'electrònic indicava després dels vint primers minuts, un resultat de 11 a 23.

A la represa el joc ha esdevingut molt més travat, amb faltes personals, molt contacte físic i en general un to gris per part de les locals, que si bé no ho estaven fent malament, sí que evidenciava que a poc a poc, les visitants anaven fent feina de formigueta i eixamplant les diferències.
Poc control en el rebot tant defensiu com ofensiu ha estat un dels factors juntament amb una sortida lenta de pilota i una lenta també presa de decisions.
Així, el marcador al finalitzar el tercer quart ha estat de 19 a 38.

Una sacsejada des de la banqueta sembla que ha fet reaccionar les negres que han sortit més endollades i disposades a competir fins el final. Una major pressió a la sortida de la pilota, més concentració defensiva i solidaritat en el joc col·lectiu, ha fet que recuperessin part del terreny perdut amb tres cistelles consecutives i fins i tot un triple. No ha estat suficient però, ja que tampoc ha estat sostingut durant els deu minuts, i si alguna cosa és clara, és que en aquesta categoria A, l'estat físic de les jugadores és molt important. Els darrers minuts han abaixat el to i les grises ho han aprofitat per no deixar-se sorprendre i alhora recuperar la tranquil·litat en el marcador.
L'escalf des de la graderia però, ha estat present durant tot el matx i en especial en aquest darrer període.
Resultat final: 34-52.

Amb aquest resultat, la UESC queda com cuer del grup essent l'únic equip que no coneix encara la victòria. La buscaran el proper dissabte a pista del CN Caldes A.

Fins aleshores, bona setmana i bon bàsquet!

Com sempre trobareu totes les fotos a l'àlbum Google del partit (feu click a l'enllaç):