dilluns, 2 de març del 2015

01.03.2015 UESC-Recanvis Gaudí CB Mollet: Un mosaic d'emocions

Treballada victòria l'aconseguida avui pel preinfantil negre en aquest primer dia de març.
Després de la derrota de la setmana anterior, el partit d'avui es presentava com una bona oportunitat de rescabalar-se fent un bon joc i mirant d'obtenir una important renda de punts cara a possibles desempats posteriors.

Els dos primers minuts han estat de molt encert i molt elèctrics per part de les locals amb tres cistelles seguides. Aquest fet ha esbojarrat el quart i amb transicions ràpides i poca defensa global, les visitants han capgirat la tendència enduent-se el primer parcial per 8 a 10.

No obstant això, el segon tram ha estat clarament santcugatenc, amb encert però jugant molt individualment. Així, les negres superaven a les avui rivals blanques en l'u contra u. Un parcial de deu a un per situar el marcador en 18 a 11.

A poc a poc el bon joc anava apareixent i amb ell el control del partit. Menys punts però millor defensa i atacs més pausats. Final del període: 23-13.

Un quart tram sense variació tot esperant el descans. Moltes violacions en forma de passes i dobles -principalment per part visitant- i enduriment de la pressió defensiva per ambdues bandes. Les defenses han superat als atacs en aquests minuts. Al descans, 24 a 15. Els aficionats locals estaven relaxats i confiats i a ritme de música de discoteca, han comentat les jugades més destacades.

A la represa però ha tornat a aparèixer la UESC dubitativa i el Mollet ho ha aprofitat per començar a retallar la distància. Sense fer soroll, s'ha anat apropant fins al cinc punts, 26-21.

El sisè període ha estat de total igualtat amb un parell de cistelles per banda i amb la graderia neguitosa perquè veia que el seu equip no començava a tancar el partit. 30 -25 al minut 30.

Els següents cinc minuts les noies d'Èric Gil han tornat a prendre el comandament del partit, amb bones combinacions, joc en equip i forçant errades en l'equip contrari, que mostrava molta precipitació davant la desesperació de la seva entrenadora. 37 a 30 i tot semblava indicar un final sense ensurts per les locals.

Doncs no! Un inici molt espès de la UESC ha permès cistelles fàcils al Mollet que s'ha tornat a ficar dins el partit. Les negres no aconseguien treure la pilota amb fluïdesa del seu camp i les rivals ho aprofitaven per llançar una i altra vegada a cistella. Nerviosisme, crits, emoció. Aquest és el final típic de les nostres petites. Afortunadament, un parell de bones accions i tancant bé el rebot en els darrers atacs visitants han propiciat mantenir un mínim avantatge i acabar enduent-se el matx per 42-41.

A falta de la darrera jornada de la primera volta, la UESC manté el bon to general en aquesta segona fase al nivell B2 i amb bones vibracions pels futurs enfrontaments.