dissabte, 21 de febrer del 2015

21.02.2015 CB Calella-UESC: Primera derrota

Bon partit el viscut avui al pavelló de la vila costanera que ha significat la primera derrota per la UESC. I és que l'equip local avui ha fregat l'excel·lència en gairebé tots els registres.

En un inici amb un gran encert en el llançament del Calella en contraposició amb un bon joc però errant cistelles fàcils de les visitants, aquesta dinàmica ha propiciat el primer gran distanciament en el marcador que ha fet anar a remolc ja durant tot el partit a les noies de la UESC. 12 a 2 al finalitzar el primer vuitè.

En un segon tram amb un cinquè més anotador, les negres han començat a retallar diferències amb més intensitat defensiva, robant pilotes i atacant amb força. El 16 a 13 al final dels deu minuts així ho reflectia.

El següent període ha estat un calc del primer, amb les maresmenques dominant amb agressivitat, molta més rapidesa en la presa de decisions i controlant també el joc sota els taulells. Les santcugatenques han perdut nombroses pilotes tot i el seu esforç per combinar adequadament. El nerviosisme començava a apoderar-se de la graderia. Així les coses, s'ha reobert l'escletxa per situar-se en 24 a 16.

La part abans del descans ha estat la millor per part de les noies d'Èric Gil. Joc en equip, encert tant en el tir interior com exterior, pressió i molt bona defensa. S'han vist les millors jugades visitants i han aconseguit empatar el partit per un instant, però un tir lliure a les acaballes ha posat el 28-27 a la mitja part.

A la represa no s'ha pogut concretar la remuntada, i alguna badada defensiva combinada amb uns quants tirs lliures del CB Calella en un matx on hi ha hagut faltes personals per donar i per vendre, ha fet que el xiclet de la diferència es tornés a estirar. La inexistència de marcador ni de rellotge de temps feia difícil el seguiment per part dels afeccionats. Amb tot això, 36-31 al marcador.

Intercanvi de cistelles en els següents cinc minuts amb lleuger avantatge global per l'equip taronja local, fet que ha dut a un 42 a 35. A manca dels darrer deu minuts, el resultat era incert, però les noies del Calella feien un joc molt sòlid, amb molts registres diferents, i amb una velocitat i una intel·ligència de visió de joc destacables, amb la qual cosa, semblava molt complicat donar-li la volta a la truita.

A partir d'aquí, joc ràpid, nervis, defenses agressives i molta emoció. No obstant, les noies de la UESC no han pogut revertir la dinàmica tot i plantar cara i fer un partit més que acceptable. 56-43 i 62-52 marcador final.

En resum, primera derrota davant un equip que ha tingut una excel·lent actuació. Valorar molt positivament l'actitud de les jugadores de Sant Cugat i desitjar-les molta sort per la resta de la lliga.
Aquest partit perdut però, les duu a coliderar el grup juntament amb el Círcol Catòlic però en segona posició pel bàsquet average global.