diumenge, 29 de gener del 2017

28.01.2017 UESC - Círcol Gràfiques Venus Badalona: En el moment més cru de l'hivern

Nova derrota del Cadet 2 en la fase regular.
Davant el Círcol Catòlic, les noies de Quim Valle han realitzat un partit irregular, intermitent i jugat a batzegades que no les ha permès obtenir la primera victòria en lliga. Hauran d'esperar una setmana més doncs, mentre acaben de trobar el seu lloc en la competició.

En un inici igualat i de tempteig, les negres semblava que transmetien bones vibracions a una afició àvida de bon joc i victòries. Una bona estructura ofensiva contrastava amb una defensa tova que deixava massa espais per les penetracions rivals.
La sensació d'equilibri era absoluta però la manca d'encert en algun tir senzill ha decantat la balança del costat visitant en aquests primers deu minuts, 11 a 15.

El segon quart ha estat molt fluix per part de la UESC i les badalonines ho han aprofitat per eixamplar el marcador i marxar al descans amb una diferència de 9 punts (20-29). Nombroses pèrdues de pilotes i errades no forçades, males decisions en les passades i desconcert defensiu ha estat la tònica en aquest tram. Les locals no s'han trobat còmodes dins la pista i això s'ha notat en el desenvolupament del joc.

Després de la mitja part, les santcugatenques ha semblat que sortien més entonades i l'equilibri ha tornat al matx però com en el primer quart, petits detalls i una certa manca de convicció en la lluita per les pilotes dividides i en les ajudes defensives ha fet que les visitants continuessin allunyant-se. AL final del període l'electrònic indicava un 30-44 que no augurava un desenllaç feliç per la UESC.

De tota manera, les noies han tret l'orgull i la capacitat de patiment i lluita i han sortit a donar-ho tot al darrer quart. Una cistella darrera una altra, pressió alta, robatori de pilotes, contraatacs, joc col·lectiu....tot el repertori han exhibit les negres per tal de retallar diferències i ficar-se dins el partit. El Círcol Catòlic, atabalat i intimidat, ha trigat gairebé cinc minuts en fer el primer punt de tir lliure. Tot això ha provocat que les locals es situessin a cinc punts de les badalonines amb el consegüent despertar en l'afició que s'ha concentrat en gran nombre i animaven a cor què vols.
Malauradament, petits detalls no han permès la remuntada total i les jugadores visitants han aconseguit que passessin els minuts amb un parell d'intercanvis de cistelles que les han beneficiat.

Finalment doncs, el marcador final ha quedat establert en 46 a 50, consumant-se la segona derrota d'aquesta fase.

La setmana vinent, la UESC visita la pista del CE Vila Olímpica, també provinent de nivell A amb tots els partits perduts. Una nova oportunitat per tant, per provar de redreçar aquesta tan complicada temporada.

Som-hi doncs! Força UESC!

Com sempre, trobareu totes les fotos del partit a l'àlbum Google (fer click a l'enllaç):