diumenge, 22 de gener del 2017

21.01.2017 CE Valldemia - UESC: Cal més dosi de vitamina B1!!

Primer partit de la temporada regular a la retrobada categoria B1.
Per començar, les noies de Quim Valle s'enfrontaven a les Maristes de Mataró, CE Valldemia, que havien perdut el seu primer partit a la jornada passada.

Lluny de retrobar sensacions semblants a les del torneig de reis, les santcugatenques han ofert un fluix partit i no han pogut en cap moment amb les maresmenques.

Amb les baixes per lesió de dues de les seves pivots, la relativa manca d'alçada ha passat factura a les negres que s'han vist superades en la faceta rebotejadora en els dos costats de la pista, oferint segones i terceres opcions de tir fàcil a les locals que ho han aprofitat a la perfecció.

Després d'un inici igualat i de tempteig, a poc a poc les grogues han anat agafant el control del partit oferint una millor disposició en la pista i una major agressivitat i pro activitat en la lluita de les pilotes dividides, i han obert escletxa en el marcador per acabar els deu primers minuts amb 17 a 9.

En el segon parcial, tot i semblar que la UESC millorava en alguns aspectes, la diferència s'ha vist incrementada sobretot per la gran quantitat de pilotes perdudes en la fase inicial de l'atac en pista pròpia i per una discreta elaboració, amb poc joc col·lectiu i males passades. L'electrònic indicava a l'arribar al descans, un clar ja 30 a 17.

Després de l'aturada ha estat quan les santcugatenques han ofert el seu millor nivell, tractant de tu a tu les rivals i en algun cas, superant-les. Semblava que es podria iniciar un procés de recuperació però finalment no ha estat així. Les visitants no han aprofitat un cert desconcert local i han tornat a evidenciar una mancança en l'encert a cistella que les ha condemnat. Al no produir-se aquesta recuperació, les grogues s'han tornat a centrar i han acabat empatant el parcial i situant els marcador en un 39 a 26 a manca de deu minuts per finalitzar.

L'últim quart ha estat el pitjor de tots i ha ajuntat tot allò que havia anat malament i que s'ha fet més evident. Amb un pitjor estat de forma física que les seves rivals, les negres han vist com els darrers minuts s'han fet eterns, arribant tard a les pilotes, tenint llacunes defensives i amb poques idees ofensives i han permès, que sense massa esforç aparent, les mataronines hagin acabat jugant gairebé a plaer i situant un ampli marcador que les col·loca provisionalment en la segona posició i deixant a la UESC com a cuer.
Resultat final: 55 a 32.

Ara cal doncs, aixecar-se d'aquest mal debut i continuar treballant.

Dissabte vinent, un enfrontament amb un altre vell conegut, el Círcol Gràfiques Venus de Badalona. Esperem i confiem en obtenir un millor resultat o si més no, en anar millorant el joc com a concepte global.