diumenge, 15 de novembre del 2015

14.11.2015 UESC - Jesuïtes Casp: Retorn a la Terra

Després d'una sèrie de quatre victòries sobre quatre que havien fet pujar com un coet l'autoestima del nostre Infantil Femení preferit, aquest matí hem viscut una dura reentrada a l'atmosfera durant el partit contra les Jesuïtes de Casp (39:57).

L'equip ha començat amb un to molt baix, i de fet pràcticament no l'ha deixat en tot el partit. El resultat del primer període (2:4) n'és una bona prova. Errors en les passades, en tirs no forçats i al rebot han caracteritzat el joc per ambdues bandes.

Aquesta tònica ha continuat en el segon període: les nostres noies es mostraven molt fredes en defensa i la seva pressió habitual sobre la possessió del rival es veia fàcilment superada. D'altra banda, l'atac es fonamentava en tirs exteriors. Un encert en un llançament de tres i algunes accions individuals han propiciat una remuntada al final del segon quart (8:6).

Remuntada enganyosa, però... Durant el tercer quart hem començat a perdre el partit. Aprofitant una sèrie de errades en tir i moltes pilotes perdudes per part nostra, l'equip contrari ha aconseguit imposar la seva alçada sota els taulells i amb un gran encert en cistelles fàcils han obtingut un avantatge molt significatiu (10:19).

Abans d'arribar a la mitja part s'ha produït una molt bona reacció de les nostres, de nou fonamentada en accions individuals. El quart període s'ha jugat com calia jugar tot el partit, amb la intensitat defensiva i el domini del contraatac que caracteritzen el nostre equip. El resultat a la mitja part ho demostra: 20:21 i un rival desbordat.

Però com si fos un "déjà-vu" del tercer període, el cinquè ha resultat un nou daltabaix. Amb un parcial inapel·lable de 0:12, les rivals han deixat les nostres a prop del KO. No sortia res, no entrava res. L'avantatge al final del quart (22:33) no presagiava res de bo.

El partit ha continuat en la mateixa línia, a elles els entrava pràcticament tot el què tiraven (de fet han estat en general molt més encertades que al partit d’anada al seu camp) i a les nostres, res de res. La pressió defensiva superada, innumerables fallades en tirs sota cistella i rebot inexistent. Amb aquestes armes, a les Jesuïtes els ha estat fàcil mantenir l'avantatge aconseguit (29:43).

Poc a poc l'avantatge rival s'ha anat eixamplant, i l'afició ja es temia el pitjor al final del setè període (33:51). Llavors, durant la primera part del vuitè, les nostres jugadores han aconseguit asserenar-se una mica i ha aparegut, per uns instants, l'amor propi que tant caracteritza el nostre equip. Amb ell, amb algunes accions individuals de mèrit i una mica més d'intensitat en defensa i en la recuperació de pilota hem aconseguit una tímida retallada fins a 39:51.

Però a diferència d'altres ocasions, avui ja era massa tard. Les eliminacions per faltes, i una baixada d'intensitat ens han dut a un resultat final gens satisfactori, i molt probablement a la pèrdua del liderat del grup (39:57).

En resum: un partit per recordar... com n'és de dur, el terra ;-)

Ara toca refer-se quan abans i continuar en la bona línia que caracteritza aquest equip des del principi de temporada.

Al final del partit hem fet la foto oficial del nostre Infantil Femení 2015-2016. Aquí la teniu:

Planeta Terra: Ubuntu!!