diumenge, 4 d’octubre del 2015

03.10.2015 Jesuïtes Casp - UESC: Humitats? No, gràcies!

Gran estrena per començar la temporada de les noies de l'infantil femení.
Enguany, sota la direcció d'Oriol Català i Marçal Jané com a segon entrenador, les expectatives són molt grans després de la excel·lent campanya anterior.

Amb una pista molla per la pluja caiguda pel matí, empleats del club local, el mateix àrbitre i pares del visitant han estat fent tasques d'assecat de les línies pel risc de relliscades i conseqüents lesions. L'àrbitre ha esperat fins el darrer instant a declarar apte el pati de l'escola per disputar l'encontre.

En uns primers tres períodes molt igualats, la major alçada de les jesuïtes era contrarestada per la grapa de les santcugatenques, que sempre han estat per davant en els marcadors finals de tots els vuitens. Així, després de 15 minuts de joc, el tanteig era d'empat a 14 punts.

En el quart tram, les negres han fet la primera escapada, amb un joc ràpid i pressió molt forta a dalt impedint la sortida fluida de la pilota per part de les verdes. Resultat a la mitja part: 14-19.

La mateixa tònica en la represa. Les locals no sabien com desfer-se de l'asfixia a que eren sotmeses, i així, les cistelles s'anaven succeint una rera l'altra fins arribar a un 14-26. Joc dinàmic, assistències mil·limètriques i prou encert en unes cistelles amb anelles molt dures i que escopien la pilota amb molta facilitat i virulència. Alguna relliscada aquí i allà, però gran joc tant individual com sobretot, col·lectiu.

En el sisè, la superioritat de les noies de la UESC era més que evident, i un altre boníssim parcial deixava el marcador en un 15-34.

Els darrers dos períodes han estat els més discrets de les de Català, on s'ha combinat l'empenta i l'amor propi de les de Casp per retallar amb un evident cansament i un punt de relaxament de les negres. Aquests factors han fet que el marcador deixés d'eixamplar-se i la diferència es veiés reduïda. El setè ha acabat amb un 23 a 40 per acabar el partit amb un resultat final de 31 a 43.

Molt important guanyar el primer partit i en camp contrari per a tornar a agafar confiança i entrar en una dinàmica positiva des de bon començament.

Felicitats a jugadores, a tècnics i a l'afició que s'ha desplaçat en un dia gris com aquest per donar suport a les petites guerreres del club.

La setmana vinent hi ha descans i a la següent, l'estrena a casa. Tothom a animar!