dissabte, 23 de febrer del 2019

09/02/2019 UESC - Ktolic

Partit tipus muntanya russa el que s’ha vist aquesta tarda al PAV 1.
L’inici del partit ha estat elèctric per part de la UESC. Transicions ràpides, liderades per les nostres bases i una defensa agressiva ha fet que les noies del Ktolic no es trobessin còmodes damunt del parquet. La grada, en un moment de ingenuïtat, ha pensat que seria un partit plàcid, res més lluny de la realitat. Ja a les acaballes d’aquest primer quart el Ktolic ha començat a millorar el seu tir exterior, això ha crear desconcert entre les nostres jugadores i l’avantatge de 12 punt ha acabat reduïda a 3. Final del primer quart 24-21.

El segon quart ha continuat la tònica dels darrers minuts del primer. Les del Ktolic han seguit amb el seu alt percentatge d’encert en tir exterior i les nostres noies no semblava que poguessin impedir-ho. Tot i intentar una defensa més agressiva, les visitants aconsegueixen capgirar al marcador i s’arriba a la mitja part amb un preocupant 35-40 donada la dinàmica del partir, la muntanya russa feia pujada.

A la mitja part vam tenir un espontani que va destensar una mica la grada.

L’inici del tercer quart va semblar que arribava la remuntada però va durar molt poc l’alegria a Can UESC. Les locals ho intentaven però l’encert del Ktolic continuava sent determinant. La diferencia s’anava eixamplant fins arribar als 12-14 punts i els pitjors presagis es començaven a instal·lar entre la claca. Tot  i això la grada no va deixar mai d’animar a l’equip amb crits de UESC UESC.  Arribem al final del tercer quart amb el marcador 45-55.

Però aquest equip mai falla i sempre lluita fins el final, ens te acostumats. El darrer quart va ser de color vermell i negre de l’inici fins el final. Una defensa molt mes agressiva, contraatacs ràpids i constants, i una evident millora en l’encert a cistella va fer que el quart acabes amb un parcial 22-6. Les noies del Ktolic van intentar una zona 1-3-1 que no els hi va funcionar perquè deixaven molts espais. Finalment el partit va caure del cantó local amb un definitiu 67-61.
Per qui vulgui fer càbales de cara al final de la competició important tenir en compte que després d’aquest marcador l’average amb el Ktolic es favorable a les noies de la UESC.
El basquet no para mai i no val a badar, la propera setmana partit al camp del Sese B. Ens trobem tots allà per seguir animant les nostres jugadores.