diumenge, 5 de març del 2017

04.03.2017 UESC - CB Argentona: Negra nit

L'horari nocturn (21 hores) tampoc ha provat a les noies de Quim Valle i han tancat una actuació molt fluixa a la nit d'avui.

Davant un rival emparellat amb elles a la classificació, no han pogut plantar cara i s'han vist superades en gairebé totes les facetes del joc.

En un inici titubejant, les negres han vist com les maresmenques aprofitaven els seus errors per situar-se 0 a 5. A partir d'aquí, ja han anat a remolc tot el partit. Només a cops de geni individual -el joc en equip no s'ha vist per enlloc- aconseguien mantenir-se mínimament dins el matx. Amb tot, les verdes dominaven sota els cèrcols i eren més ràpides i estaven més atentes, i malgrat acabar el primer quart amb un ajustat 12 a 15, la sensació era de superioritat clara visitant.

En el segon quart, les diferències s'han fet més evidents. Una UESC que no trobava la manera de defensar els atacs ben treballats de l'Argentona, amb bloquejos i talls amb incursions dins l'ampolla que no trobaven oposició. Per contra, els atacs locals eren espessos i massa estàtics, donant temps a l'anticipació verda. Una pivot visitant s'ha lesionat i no ha pogut continuar el partit, però aquest fet no ha variat la tendència. Pel costat local, una jugadora jugava amb una màscara protectora.
Resultat a la mitja part, 20 a 30.

A la represa, inici prometedor de les santcugatenques, que han trobat la manera de desenvolupar-se dins la pista i apropar-se a només sis punts (24 a 30). Un parell de bones jugades que no han acabat en cistella les hagués posat definitivament en la lluita per la victòria, però al no aconseguir-ho, han donat aire a les visitants per refer-se i tornar a dominar el joc. I amb mà de ferro, perquè el següent parcial ha estat de 2 a 10 per situar el marcador al final del tercer quart en 26 a 40.

L'últim període ha estat decebedor. Sense recursos ofensius, la UESC s'estavellava una vagada i una altra en la defensa visitant i han tornat les errades en passades, sortida de la pilota i mala presa de decisions. Per contra, les noies del CB Argentona han desplegat un ampli ventall de recursos, amb contraatacs, llançaments exteriors i penetracions.
Un fi de festa galdós que ha acabat amb un resultat de 32 a 60.

Amb aquest partit, s'acaba la primera volta amb les santcugatenques en penúltima posició. La setmana vinent descansen i això voldrà dir que afrontaran la segona volta des d'abaix de tot. Caldrà doncs, ser fortes mentalment i treballar més dur, per redreçar la situació i començar a escalar posicions. En veiem en dues setmanes, altre cop a casa, contra les mataronines del Valldemia.