dilluns, 12 de gener del 2015

11.01.2015 UESC - CN Sabadell: Emoció amistosa

Emocionant partit amistós el viscut avui al PAV 1 abans d'iniciar la temporada regular a la categoria B2.

L'enfrontament entre la UESC i el CN Sabadell -ja un clàssic aquesta temporada- ha servit de preparació tant a les unes com a les altres per encarar la represa de la competició, aquest cop en una categoria superior, i per tant, més exigent.

En un principi molt i  molt fred per part de les locals, les sabadellenques l'han aprofitat per situar-se per davant i començar comandant des del xiulet inicial. Així, el primer temps de 10 minuts ha acabat amb un 4-9 que reflectia el joc que s'estava veient.
Una milloria en el joc de les negres amanit però amb errors en els llançaments a cistella han alentit el ritme de distanciament de les visitants. A la mitja part s'ha arribat amb un marcador de 12 a 19.
El tercer quart s'ha caracteritzat per un joc intens, molt físic i amb un major encert per ambdues bandes. Transicions ràpides, molt d'esforç i crits a les graderies, on s'estava vivint el matx de forma passional. Les santcugatenques han anat recuperant bones sensacions explotant les seves qualitats i s'han retrobat a elles mateixes, arribant-se a col·locar 29 a 28 per davant. Un parell d'errades en l'últim minut del període però, ha fet que el tercer quart acabés amb un ajustat 29 a 32.
Els últims deu minuts han estat d'allò més emocionants, amb moltes faltes, pressió, nervis, temps morts i tots aquells ingredients que es demanen d'un bon partit de bàsquet.
Amb 35 a 37 al marcador i pilota de banda per la UESC a falta de vuit segons, una entrada d'una pivot local ha estat aturada amb falta personal. Dos tirs lliures. El primer, cap dins. Un sol punt i tres punt vuit segons de temps. Segon tir lliure: pilota al ferro, moltes mans que no encerten a agafar-la i finalment cau en poder local. Llançament, i pilota al cèrcol, amb rebot per les visitants i sense temps per res més. 36-37 final i aplaudiments esportius pels dos equips.

Desitgem millor sort a les nostres jugadores per l'inici de la segona fase del campionat. Serà a casa, diumenge vinent contra el Círcol Catòlic de Badalona.