divendres, 10 de maig del 2019

04/05/2019 Diagonal Mar Front Marítim - UESC: Feina feta no fa destorb!

Diagonal Mar Front Marítim – UE Sant Cugat: Feina feta no fa destorb!

Partit d’infart amb la segona plaça en joc.
Tots sabíem de la importància d’aquest partit per les aspiracions de les noies de l’Íngrid de classificar-se per fases, i no ha decebut. El partit ha estat intens, molt ajustat i amb fases de bon joc i també de desconnexions com ens tenen acostumades, però anem a pams.
Els primers minuts no han començat be per la UESC. El Front Marítim ha agafat un avantatge al marcador de 10 punts sobretot gràcies als tirs exteriors, tot i així les noies han sabut reaccionar i en poc mes de 5 minuts  han capgirat el marcador arribant al final del primer temps amb un 15-18.

El segon quart ha començat de forma molt favorable a la UESC. Les nostres jugadores han imprimir velocitat en el joc i han aconseguir un avantatge de 14  punts, però quan semblava que el partit es podia trencar definitivament a favor de les visitants un temps mort demanat pel Front les ha tornar a posar en el partit. Uns minuts de desconnexió de la UESC juntament amb una millora en la intensitat de les locals ha fer que s’arribés a la mitja part amb un ajustat 32-37 .

El tercer quart ha estat favorable a les locals. La UESC no s’acabava de trobar còmode a la pista i tot i no haver grans avantatges en el marcador les sensacions no eren massa bones. La lesió d’una de les millors jugadores del Front ha fet que l’equip baixes una mica en intensitat i fiabilitat en el tir exterior i de mitja distància, això ho ha aprofitar la UESC per retallar distàncies i acabar el quart 2 punts per sobre.

I així s’arribava al darrer i definitiu quart, amb les noies del Front carregades de personals però tot per decidir. I com sempre la UESC no va decebre, quan s’ha de donar la cara tot l’equip fa pinya i lluita fins al final. Un últim quart d’infart,  cap equip aconseguia marxar en el marcador, joc d’anades i vingudes, algunes pèrdues de pilota en part provocades per la pressió de l’equip contrari i els nervis, que també s’havien estès per la grada.
Fins als darrers 22 segons, avantatge de 2 punts per la UESC, jugada de murri aguantant la bola fins a provocar la personal. Queden 11 segons. Un tir lliure convertit per la UESC posava l’equip 3 punts per sobre, una errada en defensa permet el llançament d’un triple per part del Front que finalment no entra per poc. Pilota per la UESC i novament falta personal, queden 4 segons. Aquest cop no entren però el rebot l’agafa una jugadora de la UESC que protegeix la pilota fins que sona la botzina del final del partir. Final i victòria importantíssima per 54 – 57 que ens classifica per fases.

La propera setmana darrer partit contra UE Barberà amb la feina feta.