diumenge, 22 d’abril del 2018

21.04.2018 UESC - Bàsquet Llor: Victòria enganyosa

Aquest dissabte s'ha disputat un fluix partit entre la UESC i el Bàsquet Llor que ha acabat amb victòria local però sense convèncer.
Les visitants han estat fins a dia d'avui, l'únic equip capaç de derrotar les noies de Marc Játiva i Ingrid Monclús a la lliga regular. Amb aquest cartell, les negres tenien ganes de vèncer i assegurar matemàticament ja la segona plaça del campionat.

El primer quart ha arrencat amb unes negres decidides a resoldre per la via ràpida i s'han posat amb avantatge ben aviat. De tota manera, la progressió s'ha aturat en un moment donat i la manca de tensió evident sota els cèrcols ha fet que les visitants aconseguissin centrar-se i pal·liar la sagnia que s'estava produint. Resultat: 16 a 8.

El segon parcial ha estat molt igualat. Les santcugatenques evidenciaven un major potencial i tots els senyals semblaven indicar que resoldrien amb certa facilitat però el cert és que per unes coses o unes altres no aconseguien distanciar-se més enllà dels deu punts. Un moment a tretze però la frontera dels deu punts s'estirava i arronsava com una goma. El joc era ràpid però amb nombroses imprecisions per ambdós costats. Mitja part: 28 a 18.

A la represa, la mateixa tònica. Problemes en el rebot de les locals, fet que les impedia acabar de trencar el partit. Algun triple i un bàsquet sobre la botzina han mantingut la UESC per davant també en aquest període. En l'electrònic, 42 a 30.

El darrer quart ha estat molt més àgil. Les jugadores d'ambdós conjunts, molt cansades i asfixiades per la calor que feia dins el pavelló, defensaven amb deficiència i això ha permès moltes més cistelles que en els parcials anteriors. Les negres han demostrat que fins i tot quan no juguen massa bé són molt difícils de batre. Les grogues han plantat cara amb les seves armes, però ha estat insuficient. La diferència s'ha eixamplat, ara sí, per acabar amb una còmode victòria local per 63 a 43.

Amb aquest resultat la Unió Esportiva Sant Cugat manté el liderat, assegura la segona plaça i encara la recta final del campionat amb totes les expectatives intactes d'aconseguir el títol.

La setmana vinent descans i a la següent, rival complicat a casa com és el CB Prat- Montibello B.