dissabte, 20 de gener del 2018

20.01.2018 AE Minguella-Citroen Automoció Badalona A - UESC: Any nou, vida nova

Il·lusionant primera victòria de la Unió Esportiva Sant Cugat en el primer partit de la fase regular a la categoria A2.

En un partit matinal molt distret, les noies de Marc Játiva han demostrat del que són capaces quan s'hi posen de debò.

En un inici que ha estat tota una declaració d'intencions del que seria la dinàmica del matx, les santcugatenques han exercit una forta pressió a tota la pista que ha aclaparat i sorprès el conjunt local, que semblava no tenir gaire arguments per a contrarestar-la.

Amb bones combinacions i amb moltes opcions de tir, les negres han aconseguit així un còmode avantatge de dotze punts (9 a 21) al finalitzar el primer quart.

El segon parcial ha començat amb una certa relaxació visitant, fet que ha propiciat una reacció badalonina que ha situat les blaves a tan sols dos punts, però la UESC no s'ha posat nerviosa i ha tornat a prendre les regnes del partit des de la defensa.
Així, s'ha recuperat un cert marge de punts i arribar al descans amb un marcador de 24 a 34.

A la represa, les visitants han tornat a pressionar molt i molt fort, cosa que permetia robar la pilota i atacar la cistella contrària amb facilitat i fiabilitat. Les ajudes defensives, el joc col·lectiu i una actitud impecable han acabat de desfer la resistència del Minguella.
El resultat després del minut trenta, era de 30 a 46.

El darrer quart no ha tingut gaire història, i ha estat el més fluix en general perquè ha estat bastant caòtic i sense control clar per part de cap equip.
Les pèrdues de pilota i la precipitació eren les característiques principals del joc i la sensació era d'un cert descontrol però la UESC ha pogut anar aixamplant la distància fins arribar a la màxima diferència just sobre la botzina final.
Resultat: 39 a 61.

Bon inici doncs que promet si es manté aquesta actitud, poder gaudir d'una fase regular emocionant i amb competitivitat.

Aprofitem per a donar la benvinguda a les jugadores retornades de l'aventura canadenca, Marta del Cerro i Marina Pi.