diumenge, 29 d’octubre del 2017

29.10.2017 CN Terrassa B - UESC: Així no....

Trobareu totes les fotos del partit a l'àlbum Google:

Derrota molt contundent la soferta aquest diumenge per la UESC en la seva visita a terres egarenques.

L'inici però, ha estat prometedor. Amb convicció, bon joc col·lectiu, ajudes defensives i pressió forta, les noies de Marc Játiva s'han situat per davant en el marcador per 2 a 6, eixamplant fins a un 6 a 12 que generava molt bones vibracions.
A poc a poc malauradament, aquesta empenta ha anat minvant, i en uns darrers minuts del primer quart molt fluixos, l'equip local ha igualat i ha donat la volta a la truita amb aparent facilitat (18-12).

La situació s'ha redreçat en el segon quart després de les instruccions entre períodes. Altre cop ha aparegut la bona sintonia col·lectiva, les jugades treballades i el bon posicionament dins la pista. De tota manera, la manca d'encert cara a cistella ha fet que la recuperació no culminés. El resultat al descans era de 28 a 23.

Però a partir del tercer quart tot ha canviat. Nul·la capacitat de sortida de pilota, passades precipitades, absència de rebot tant ofensiu com defensiu, fins i tot manca d'actitud. Ni tan sols els temps mort de l'entrenador ha fet reaccionar les negres, que veien com amb absoluta autoritat, anaven caient els punts del costat blanc-i-vermell.

Així, s'ha arribat a la fi del tercer quart amb un dolorós 50 a 28.

I ja no hi ha hagut més història. Els darrers deu minuts han estat un calvari per les santcugatenques que no han millorat cap dels registres del joc. Les locals han fet el que han volgut i han acabat infringint una dolorosa derrota a la UESC que necessitarà fer molta feina si vol redreçar el rumb.

Resultat final: 70 - 32.

La UESC és el cuer del grup amb tres derrotes.