diumenge, 14 de maig del 2017

13.05.2017 CB Argentona - UESC: Tanquem la paradeta

Nova derrota en la darrera jornada de lliga del segon grup de la categoria B1 de cadet femení.

L'equip santcugatenc tenia l'esperança de guanyar aquest matx i acabar amb bon sabor de boca la temporada i de passada, prendre revenja de la contundent derrota soferta a casa en la primera volta quan va caure per vint-i-vuit punts de diferència enfront el rival d'avui. No ha pogut ser.

I això que l'inici ha estat prometedor, amb un parcial de zero a quatre i molt bones sensacions negres, controlant el joc i intimidant un equip local sorprès per la sortida visitant. Però algunes indecisions, males passades i mala ubicació defensiva, ha canviat la tendència en un tres i no res. L'Argentona ha començat a carburar i ha fet un parcial de 9 a 0 i situar-se 9 a 4 per davant. Un cop ja amb aquesta diferència, intercanvi de cistelles per acabar el primer quart amb 15-9 en el marcador.

Els segons deu minuts han estat els més igualats i amb un to més constant en tot el partit. Les noies de Quim Valle volien recuperar el terreny perdut i s'ho han proposat fermament. Pressió alta, ajudes defensives i molta agressivitat, cosa que s'ha girat en contra per les nombroses faltes personals assenyalades, fet que ha carregat alguna jugadora massa aviat amb 4 faltes.
Període de bàsquet entretingut i emocionant en qualsevol cas.
Resultat al descans: 23 a 16.

A la represa, una UESC desdibuixada ha concedit algunes cistelles fàcils només començar i aquest fet ha marcat la resta del partit. Ja a remolc amb un marcador clarament advers, les santcugatenques han tornat a pecar de precipitació en alguna passada i en la finalització de les jugades, quan havien estat ben treballades en la construcció. Malgrat això, ha estat el parcial amb més cistelles pel descontrol general.
Problemes ofensius, desajustaments defensius, tot plegat velles mancances de tota la temporada que ha dut al CB Argentona a comandar fàcilment el matx. 49 a 34 al finalitzar el quinzè minut.

I el darrer quart no ha tingut història. Una UESC amb ganes però sense massa recursos caient en errors propis de qui vol remuntar ràpid i així la distància encara s'ha fet més gran. Final del partit: 66 a 45 i cares llargues en l'expedició negra.

Amb aquest resultat, les cadet 2 han quedat sisenes, en penúltima posició del seu grup de B1. Una temporada fluixa globalment, molt irregular i en la que l'equip ha pagat l'ubicació en nivell A de principi de temporada. A la lliga regular han competit millor, però mai han acabat de trobar el seu joc. Pinzellades de millora puntuals en algun partit, però sense consolidar i amb guspires intermitents del que pot arribar a ser aquest equip.

Esperem que aquest grup de noies -en procés de formació- prengui bona nota del que s'ha fet bé i del que s'ha fet no tant bé per  continuar evolucionant i poder oferir una millor versió amb més prestacions la propera temporada, segona a categoria cadet i ja amb l'experiència viscuda aquest curs.

Gràcies a l'equip tècnic, pares, mares i jugadores per la pinya que hem estat i hem de continuar essent.