diumenge, 13 de novembre del 2016

13.11.2016 UESC - FC Martinenc B: Cada cop més a prop

Partit entretingut el que s'ha disputat aquesta tarda al pavelló de Valldoreix.

Després de la derrota contundent de la primera volta, les santcugatenques tenien ganes de demostrar-se a elles mateixes que eren capaces de fer un millor paper que l'exhibit a Barcelona. Així, amb una alta motivació, encaraven el matx amb molta il·lusió.

Un inici elèctric ha posat per davant les negres amb bones cistelles però la fragilitat en defensa ha fet que no se'n tragués profit i tres cistelles fàcils visitants han truncat les bones vibracions. Correctes en els moviments ofensius, la falta d'encert en llançaments aparentment senzills han acabat de torçar el quart. Això, combinat amb una gran actuació de la base visitant, que portava de corcoll les locals, han fet que el marcador al final d'aquests primers minuts ja fos clarament negatiu (7 - 21).

El següent període ha estat clarament santcugatenc. Amb molta decisió i confiança, les noies de Mirari han fet una molt bona tasca defensiva, anul·lant les idees de les barcelonines en la fase de producció, tapant les línies de passada i controlant el rebot tant defensiu com ofensiu, que ha permès segones opcions i bones cistelles per anar retallant distàncies.
La grada s'ha animat amb el canvi de tendència i l'ambient ha esdevingut optimista per moments.

El resultat a la mitja part: 22 a 29.

El tercer quart ha començat amb la mateixa intensitat. La velocitat del joc era molt alta i això provocava molts contactes entre les jugadores i imprecisions en les passades. Les faltes es succeïen una rere una altra. Així doncs, tot just començar el període, una jugadora de la UESC ja ha arribat a les cinc faltes. Amb tot, les negres s'han col·locat a tant sols tres punts per sota (30-33). Una lesió a la espatlla esquerra d'una altra de les locals ha aturat el joc uns minuts i pel que sembla, la reacció. Les vermelles han aconseguit reconduir la situació i han tornat a prendre el timó del partit i ampliar l’avantatge de nou.

El tercer parcial ha acabat amb un resultat de 32 a 42.

Les ganes eren moltes, però les forces, poques. D'aquesta manera, i després del sobreesforç d'anar sempre per darrere en el marcador, les noies de la UESC han començat a defallir física i mentalment i no han aconseguit mantenir l'alt ritme imposat per les jugadores del Martinenc. Les errades en les passades eren constants i la desorganització ha començat a aparèixer. D'aquesta manera, les cistelles han anat caient amb massa facilitat del bàndol visitant mentre a les locals els hi costava molt anotar.
Finalment, les negres han patit una nova derrota altra cop contundent per 40 a 68, dolorosa i potser massa excessiva pel global del partit.

Així doncs, tot i la millora en alguns aspectes i la millor predisposició mental, el físic encara no aguanta les exigències d'un nivell A i s'haurà d'esperar una setmana més per intentar aconseguir la primera victòria.
La setmana vinent, a Santa Coloma, ho tornaran a intentar.