diumenge, 31 de maig del 2015

30.05.2015 Europa - UESC: El caloret ens prova d'allò més bé!

Entreteniment amb molta calor el viscut al pavelló del col·legi Europa aquest dissabte.
Les preinfantils, entrenades avui per Oriol Català, s’han enfrontat a un equip amb jugadores un o dos anys més grans, però amb pocs efectius i per tant, amb poques possibilitats de rotació. De tota manera, les tretze jugadores de la UESC no han donat opció en cap moment i s’han mostrat notòriament superiors.

El primer parcial, acabat amb 3 a 10, ja ha marcat el camí a recórrer. Des del primer moment s’ha vist com els equips competien a dues velocitats diferents: les locals, lentes, amb poca grapa i porugues en el tir, mentre les visitants lluitaven, feien grans jugades i combinacions i estaven absolutament desinhibides cara a cistella i disposades a provar coses noves i variants en el seu joc.

Els dos períodes següents, amb marcadors finals de 3–22 i 3–30 respectivament, han corroborat aquest fet. Canviava el cinquè a pista, però no la dinàmica del partit. Minuts de gran qualitat enfront un Europa que feia el que bonament podia.

A partir d’aquí però, un cert relaxament, una mica d’autocomplaença i un excés d’accions individuals han fet que s’estronqués el poder anotador. Cap punt en un quart per oblidar i arribar a la mitja part amb el mateix marcador: 3-30.

A la represa, mateixa tònica amb joc ensopit, moltes lluites, jugadores entortolligades lluitant per la pilota, imprecisions i poca cosa més per acabar el cinquè tram amb 5 a 36 i el sisè amb 10 a 40.

Als últims dos vuitens han tornat a entonar-se les negres i han retornat als orígens, amb una grandíssima defensa, molt atentes i jugant col·lectivament amb precisió. Poder sota els taulells i bones decisions en les passades que les han portat amb un dos a vint a acabar el partit gairebé tancant el marcador. Final: 12-60.

Continua així l’equip en dinàmica positiva i amb molta confiança per encarar el futur. Esperem algun altre amistós amb un equip de més nivell per acabar la temporada.