diumenge, 12 d’abril del 2015

12.04.2015 UESC - CE Escola del Carme A: Amb molta marxa!

Un gran partit el que s’ha pogut veure avui al PAV1 de la nostra ciutat.

Una UESC amb unes jugadores molt motivades i amb ganes de no passar les angúnies del partit de la primera volta no han donat opcions a una Escola del Carme que s’ha vist superada en tot moment.

En un primer vuitè amb un joc de combinació deliciós, alegre i solidari però malauradament poc efectiu, les locals s’han posat per davant en el marcador i ja no han abandonat aquesta posició de privilegi durant tot el matx. Aquesta poca efectivitat però, ha fet que el resultat al finalitzar aquests minuts hagi estat tan sols de 6 a 4.

El segon parcial ha estat més igualat, amb una cistella per banda. El joc però, el continuava posant la UESC, destacant el seu bagatge defensiu global. Els següents cinc minuts han estat semblants als inicials, amb jugades coordinades, aportació de totes les jugadores i força intensitat. Això ha permès començar un incipient distanciament en el electrònic: 14 a 10.

L’últim període abans del descans ha estat el del trencament del partit. Sense fer potser el millor bàsquet, s’ha evidenciat la diferència entre els dos equips en pista, amb un equip visitant baix i tou. En aquestes circumstàncies, les noies d’Èric Gil han sabut explotar el major potencial físic per asfixiar les rivals en defensa i deixar-les sense anotar. A la mitja part, el resultat era de 19 a 10.

A la represa, s’ha pogut apreciar un cert relaxament per part de les negres que els hi ha costat una esbroncada des de la banqueta. Tot i això, han esdevingut uns minuts de manteniment del marcador, 21-11.

Al sisè tram, han continuat el bon joc i el treball en equip. Concentrades en tot moment, les santcugatenques no han permès cap tipus de reacció per part de les blanques i han eixamplat la diferència en dos punts. Les defenses començaven a notar el pas dels minuts i els atacs s’imposaven. 29 a 17 al finalitzar el minut 30.

El setè parcial, la maquinària de la UESC ha funcionat com un rellotge, i les noies han desplegat tot el seu repertori d’accions que han anat aprenent i fent-se-les seves fins a dia d’avui. Una barreja de jugades col·lectives amb talent individual que ha fet les delícies del públic assistent. Una fortíssima defensa que ha deixat sense arguments les sabadellenques, que veien com una vegada rere una altra, les locals guanyaven les pilotes dividides, veien cistella fàcilment i tenien el control del timing i de l’espai de joc. El marcador, 37 a 19.

Un vuitè vuitè més relaxat, ha fet que s’acabés el matx amb només una diferència augmentada en dos punts, amb un resultat final de 43-23, vint punts què fan justícia al què s’ha vist sobre el parquet.

En resum, un molt bon partit de la UESC, que evidencia el progrés tant individual com en conjunt d’unes jugadores que es nota que gaudeixen d’aquest esport i que tenen un potencial important per continuar creixent en tots els sentits.